Uddannelse

Vi uddanner morgendagens ingeniører i Sundhedsteknologi

Uddannelse er en væsentlig del af Institut for Sundhedsteknologi. Vi er dybt engagerede i at udvikle og levere uddannelse i verdensklasse. 

Instituttets enestående forskningsprofil, medarbejdernes didaktiske kompetencer, og vores avancerede infrastruktur udgør et solidt fundament for uddannelsen af morgendagens sundhedsteknologiske ingeniører.

DTU Sundhedsteknologi koordinerer Bachelor og Master uddannelser, og udbyder et stort antal kurser, sommerskoler og efteruddannelsesaktiviteter. 
Sidst men ikke mindst uddanner vi ph.d. studerende. Ca. 150 ph.d. studerende er i øjeblikket affilieret med DTU Sundhedsteknologi. 

 

Bastian Epp

Passioneret underviser med blik for den enkelte

Bastian Epp brænder for at fremkalde glimtet i øjnene hos en studerende, der pludselig har forstået noget til bunds. Og han vil gå langt for at opnå det. Derfor er han udnævnt til Årets underviser 2021

Passioneret-underviser-med-blik-for-den-enkelte

Biomedical Prototyping in DTU Skylab

Udviklingen af medikotekniske instrumenter kræver ekspertise indenfor en række forskellige videnskabelige discipliner, inklusiv: biologi, medicin, elektronik, mekanik, software og (i stigende grad) optik. Under dette kursus vil deltagerne kombinere viden og praktiske færdigheder fra disse discipliner for at designe, konstruere og afprøve et medikoteknisk instrument.

Biomedical Prototyping
Victor

EWH - En beretning fra Nepal

Victor Holm er normalt bachelorstuderende på uddannelsen Medicin og Teknologi, men i sommeren 2018 har han besluttet at gøre noget helt andet. Han har skrevet sig op til et af Engineering World Healths sommerkurser. Her skal han reparere og vedligeholde livsnødvendigt hospitalsudstyr i en lille landsby i det sydlige Nepal.

EWH