DTU Health Tech Flagships

DTU Sundhedsteknologi har identificeret seks nøgleområder eller Flagskibe, som definerer instituttets anvendte teknologi forskning og uddannelse. De seks flagskibe er interdisciplinære af natur og er baseret på sundhedssektorens og den relaterede industris behov og krav indenfor sundhedsteknologi, samt instituttets indeværende styrker.

De seks flagskibe repræsenterer de nøgleområder, hvor vi ser os selv som attraktive for industrien som strategiske partnere, og hvor vi kan bidrage til uddannelse af studerende på højeste niveau til gavn for industri og samfund. For at udvikle de bedste og mest innovative løsninger til gavn for patienter og samfundet, tror vi på at samarbejde mellem forskellige sektorer er afgørende.

Derfor inviterer vi industri, sundhedssektoren og andre sundhedsaktører til samarbejde indenfor de følgende seks områder:

For generelle forespørgsler vedr. samarbejde er man meget velkommen til at kontakte Chef for Innovation og Partnerskaber Stine Kruse.