Om os

DTU Sundhedsteknologi omfatter forskning, der giver instituttet en stærk tværfaglig profil. Profilen tegner styrkepositioner inden for en række områder, der er essentielle for at udvikle og bidrage med nye løsninger og viden til industri og sundhedsvæsen.

Institut for Sundhedsteknologi omfatter kompetencer, der matcher den teknologiske trend om konvergens mellem teknologiske områder, dvs. sammensmeltningen af teknologier inden for klassiske discipliner som biotek/pharma, medicoteknologi og digitale teknologier.

DTU Sundhedsteknologi består af tre faglige afdelinger:

• Biopharma: Immunotherapy/immunology, vaccine development, drug delivery, tissue engineering, regenerative medicine, preclinical animal models
  • Medtech: Medical imaging, biophotonics, medical devices, sensors, diagnostics platforms, biomaterials
  • Digital Health: Pervasive computing, bioinformatics, signal processing, precision and predictive medicine, personalized health, wearables, supercomputing solutions for big omicsdata, genomics.