Vi udvikler sundhedsteknologi, der gør livet bedre for mennesker

DTU Sundhedsteknologi uddanner fremtidens ingeniører og udvikler ny teknologi og løsninger med visionen om at gøre livet bedre for mennesker før, under og efter de er patienter.

Det gør vi i tæt samarbejde med sundhedssektoren, industrien, forskningsinstitutioner og andre sundhedsaktører, da vi er af den overbevisning at de bedste resultater og ideer oftest opstår i et tæt samarbejde mellem forskellige sektorer.

På DTU Sundhedsteknologi har vi identificeret seks Flagskibe, som definerer vores institut, og hvor vi i særlig grad inviterer til samarbejde. Læs mere om de seks Flagskibe her.

Instituttets unikke tværvidenskabelige akademiske miljø med kompetencer inden for bl.a. fysik, kemi, biologi, matematik, og computervidenskab understøtter vores mål om at skabe teknologi, viden og innovation i verdensklasse inden for sundhedsområdet til gavn for patienter og samfundet.