Innovation og start-ups

Innovation er en del af DTU Sundhedsteknologis DNA.

 
DTU som helhed - og DTU Sundhedsteknologi i særdeleshed - er dedikeret til at hjælpe studerende og ansatte med at omsætte opfindelser og opdagelser til driftige virksomheder, og vi indgår gerne i nytænkende samarbejder med samfundet omkring os.

Vores uddannelser har innovation som en fast del af pensum. Og vi er drevet af viljen til at udvikle nye, bæredygtige idéer, der kan bidrage til at løse de udfordringer, verden står over for.

På DTU Sundhedsteknologi har vi en historisk høj aktivitet ift. patentanmeldelser og licens- og optionsaftaler med virksomheder, og en række spinouts er gennem tiden etableret af de forskere, der er en del af instituttet. Vi arbejder målrettet med at vejlede og hjælpe forskere og studerende med deres innovative idéer i vores centrale teknologioverførselsenhed og vores innovationshub DTU Skylab.

Vi deltager desuden i en række regionale, nationale og internationale innovationsnetværk og klynger samt andre initiativer på sundhedsområdet, som giver mulighed for, at vores forskning og innovation møder andre vidensaktører, virksomheder og brugere, bl.a.

Mere innovation på DTU

Udvalgte cases

BluSense

Læs om BluSense Diagnostics nye CE godkendte COVID-19 antistof test

PokeACell
Læs mere om PokeACell, der udvikler kræftterapi
cphnano
Se TV2 Lorry interview med cphnano om ny COVID-19 test på vej