Industri

 

Samarbejde med industrien

 

DTU Sundhedsteknologi har som ambition at være den foretrukne partner for virksomheder, der udvikler løsninger til sundhedssektoren.

 

Hvad enten din virksomhed kommer fra biotek- og farmaindustrien, fra medtech, fra digital health eller en helt fjerde industri, stiller vi os meget gerne til rådighed for et nærmere dialog om din virksomheds behov og mulige samarbejdsflader.

Et samarbejde med DTU giver din virksomhed adgang til den nyeste forskning inden for teknisk videnskab. Vi tilbyder en bred vifte af samarbejdsmuligheder med både forskere og studerende, og hos os får du innovative, videnbaserede løsninger, som kan skabe udvikling og vækst i din virksomhed.

Vi tilbyder en række højt specialiserede forskningsfaciliteter, som kan danne grundlag for et udviklingssamarbejde i forhold til din virksomheds specifikke behov. Vi har desuden en række særlige produkter og services, hvor vi gennem mange år har opbygget et tæt samarbejde som leverandør til industri og private og offentlige aktører. Læs mere her

Vores samarbejde med eksterne tager som oftest udgangspunkt i vores flagskibe, som er seks strategiske områder, hvor vi arbejder med nye teknologier og løsninger i samarbejde med industri og sundhedssektor. Læs mere om vores seks flagskibsområder.

Mere om samarbejde

Læs mere om de forskellige samarbejdsmuligheder, som DTU tilbyder

Forskning
Fælles forskningsprojekter
Erhvervs ph.d.
Rekvireret forskning
Samfinansieret forskning

Studerende
Oi-X
DTU Skylab
Projektbanken
DTU Job bank

Efteruddannelse
Efteruddannelse

Udvalgte cases

Hemopoc

Radiometer udvikler sensor til at detektere hæmolyse sammen med DTU

Sonohaler collaboration
Sonohaler gør håndtering af astma nemmere sammen med forskere fra DTU Sundhedsteknologi
Blank
Erhvervs ph.d. mellem Magventure A/S, Hvidovre Hospital og DTU Sundhedsteknologi