Services og produkter

Services og produkter

DTU Sundhedsteknologi tilbyder adgang til en række unikke produkter og services.

På basis af unikke faciliteter og specialiseret viden om en bred vifte af sundhedsteknologiske løsninger tilbydes følgende produkter og services til hospitaler, offentlige myndigheder, private virksomheder, andre universiteter, forskningsinstitutioner, samt til andre institutter og centre på DTU.

CfD
Center for Diagnostik er et kompetencecenter inden for laboratoriediagnostik med ekspertise indenfor bl.a. patologi, bakteriologi, virologi, immunologi og statistik.
Blank

GMP afsnittet sikrer at Hevesy Laboratoriet er et fuldt kvalificeret/valideret QC laboratorie med en GMP kompatibel organisation

Radiomedicin produceres på Hevesy Laboratoriet, som er et fuldt kvalificeret/valideret produktionslaboratorium med en GMP kompatibel organisation

En række radioaktive isotoper til medicinske og tekniske formål tilbydes baseret på ioniserende stråling enten af protoner på DTU Sundhedsteknologis egen cyklotron eller af neutroner på forskellige reaktorer i Europa eller USA.

Industriel dosimetri udføres på Risø High Dose Reference Laboratory (HDRL) hvor services tilbydes til strålingsindustrien i Danmark og internationalt.